fbpx

Në dhjetë vjeçarin e fundit Maqedonia u përball me sfida të mëdha të cilat herë në aspekt pozitiv e herë negativ, lanë gjurmë në të ardhmen e vendit. Sezoni i ri i emisionit “ 200” që transmetohet sonte në orën 22:00, sjell në vëmendje edhe njëherë atë që ndodhi në dekadën e fundit, dhe çfarë e pret Maqedoninë në dekadën e re. Sefer Tahiri, Arben Ratkoceri dhe Maja Bllazhevska, dekadën e ardhshme  e shohin edhe më sfiduese për vendin, sepse tani sipas tyre duhet të zgjidhen problemet me elementare që ndikojnë drejtpërdrejt në përmirësimin e jetës së qytetarëve.

Shpërndaj me

Loading...