Gjatë kohës së pandemisë “Covid 19”, manjati televiziv i sportit “Eurosport” organizoi anketë për të zgjedhur dilemët se kush është tenisti më i mirë i gjithë kohëve. Në votim morrën pjesë më shumë se një million votues, ndërsa në fund Novak Gjokoviq ishte më i mirë se Rozher Federer. Tenisti serb arkëtoi 900 mijë vota më shumë se Federeri, andaj sipas “Eurosport”kjo është fitore me 2 sete të pastërta ose 6-0 dhe 6-1 në geme.

Ndryshe Gjokoviq ka arkëtuar 17 tituj nga turnetë e mëdha , ose 3 më pak se Roxher Federeri, ndërsa në përballjet direkte tensiti serb ka bilans pozitiv me 27 fitore kundrejt 23 disfatave.

Shpërndaj me

Loading...