fbpx

Tani është e qartë se çfaredo donacioni është një ndihmesë e madhe në luftën e madhe ndaj virusit “Covid 19”.

Në këtë linjë është bashkuar edhe ylli i Real Madridit, Serhio Ramos, si dhe bashkëshortja e tij, Pillar Rubio. Që të dy kanë bërë blerje përmes UNICEF-it.

Ata kanë dhënë donacion prej 264.571 maska për fytyrë, 1 mijë costume mbrojtëse dhe 15 mijë teste ndaj “Covid 19”.

Ndihmë e familjes Ramos është bashkuar si përkrahje e Real Madridit në luftë të madhe ndaj pandemisë “Covid 19”.

Shpërndaj me

Loading...