fbpx

Nazan Kesal është aktorja turke e që arriti me rolet e saj të bëhet shumë e njohur në Turqi dhe më gjerë.

Në publikun shqiptar ajo u bë shumë enjohur me rolin e saj të ‘Zonjës Fazilet’ në serialin shumë të njohur turk ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Ajo është e martuar me aktorin turk Ercan Kesal, e i cili duket se është shumë më i vjetër se ajo.

Ata kanë 11 vite diferencë nga njëri-tjetri.

Shpërndaj me

Loading...