fbpx

Qumështi i lopës është i domosdoshëm për fëmijët. Ekspertët thonë se ai është një burim i mirë i kalciumit, jodit, vitaminave A dhe B12, si edhe yndyrës. Kjo e fundit u jep energji fëmijëve.

Një studim i kohëve të fundit zbuloi se fëmijët që pinin qumësht me yndyrë të plotë kishin më pak të ngjarë të ishin obezë se ata që pinin qumësht të skremuar e me yndyrë të ulët.

Shpërndaj me

Loading...