Bernard Shaland, nuk ishte njeriu më i lumtur në fundin e pjesës së parë mes Anglisë dhe Kosovës. “Dardanët” pësuan pesë gola, ndwrsa dy prej tyre erdhën brenda një minute. Diçka që nervozi jashtë mase teknikun e Kosovws, i cili gjatë hyrjes për në dhomat e zhveshjes u pa nga kamerat duke ulëritur për episodet që ndodhën në fushë. Megjithatë, në momentin kur Shaland vuri re praninë e kameras, atëherë u zbut dhe nuk nguroi t’i dhuronte një buzëqeshje. Shalland ditë mw parw u kthye në personazh tw ditws, pas toneve të larta në konferencën e shtypit ku i kërkonte futbollistëve të tij të tregoheshin të çmendur në fushë.

 

Shpërndaj me

Loading...