Në vigjile të përballjes eliminatore të Grupit G, në mes Maqedonisë dhe Izraelit, si ndeshje e fundit e këstij cikli eliminator, në një pjesë të stadiumit “Todor Proeski” në momentin e intonimit të himnit të Izraelit, u ngrit lartë edhe flamuri i Palestinës. Nuk kishte asnjë sharje ose fishkëllim në intonimin e himnit të mysafirëve, por tre djelmosha mbanin flamurin e Palestinës, në shenjë të protestës ndaj shtetit të Izraelit. Askush nga sigurimi i stadiumit nuk reagoi ashtu që nuk kishte asnjë incident.

Shpërndaj me

Loading...