fbpx

Nganjëherë ngarkesën më të madhe njerëzit e marrin nga balanci mes të jetës dhe punës. Nëse ndjeheni në stres për çfarëdo arsye, duhet të dini t’i zbatoni disa këshilla të domosdoshme për mirëqenien tuaj dhe luftimin e stresit.

Stresi është mjaft i pranishëm në përditshmërinë tonë, andaj edhe duhet të jemi të vetëdijshëm për luftimin sa më efikas të tij.

Flisni me dikë

Gjeni një shok/shoqe me të cilin mund të bisedoni. Ndonjëherë nuk mund ta shihni vetë zgjidhjen e një problemi pa ju ndihmuar dikush.

Pini ujë

Mundohuni t’i shmangni sasitë e larta të yndyrës, kafeinës dhe sheqerit. Është shumë me rëndësi që të pini ujë dhe të mbani trupin në gjendje të hidratuar për shkak se uji pastron vazhdimisht trupin dhe mundëson qarkullim më të mirë në organizëm.

Shpërndaj me

Loading...