Brenda 24 orëve (20/30.06.2020) në gjithë territorin e vendit lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 412 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet të miratuara nga Qeveria me qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Shpërndaj me

Loading...