Kryeministri i Çekisë, Andrej Babish i cili është për vizitë në Maqedoninë e Veriut, mediet e kanë cilësuar si “Trampi i Çekisë”, fillimisht për arsye se është një biznesmen i sukseshëm. Ai është listuar në listën e Forbs-it, mes njerëzve më të pasur në botë.

Pasuria e tija arrinë 4.1 milijardë dollarë, ndërsa kontrollon dy gazeta, dhe radion më të famshme në Çeki dhe një restorant me yllin “Mishelin”.

Përveç pasurisë, Andrej Babish posedon edhe një pasuri tjetër gruan e tij 20 vjet më të re, Monika Babishova. Kjo është një arsye tjetër pse pikërisht ai fitoi epitetin “Tramp”.

Ajo ka lënë nën hije kryeministrin çek pasi posedon një llogari instagrami ku e njëjta ndiqet nga miliopna fansa dhe është bërë tani idhull i gjithë Çekisë dhe më gjërë.

Monika Babishova ka 44 vjeç dhe më shumë se 20 vjeç është në lidhje me kryeministrin Çek, mirëpo vetëm para një viti janë martuar.

Monika për herë të parë ishte martuar në moshën 15 vjeçare. Kur ajo mbushi 21 vjeç është divorcuar dhe prej atëherë ka filluar romanca mes çiftit.

 

 

Shpërndaj me

Loading...