Me kërkesën për hetim ndërkombëtar dhe me atmosferë të tensionuar të akuzuarit për rastin Lagja e Trimave lëshuan seancën gjyqësore. Kërkesat e tyre i lexuan para trupit gjykues ndërsa i akuzuari Valdet Zekaj dhe Genc Sefaj ishin më të zëshmit.

Kërkesat e tyre janë në fotografitë më poshtë.

Shpërndaj me

Loading...