31 tetori është duke afruar dhe festa e Halloween bashkë me të.  Kjo ngjarje është rëndësishme për popullin amerikan dhe përgatitjet për këtë festë i ka filluar edhe Shtëpia e Bardhë.

Presidenti Trump bashkë me zonjën e Parë Melania kanë filluar me dekorimin e ambienteve si dhe me shpërndarjen e disa dhuratave.

Halloween njihet si dita e rikthimit të shpirtrave të vdekur, shtrigave me fshesë, maceve të zeza, errësirës dhe çdo gjëje të frikshme.

Shpërndaj me

Loading...