fbpx

Hana Abdullahi është një vajzë e vogël e cila tashmë për disa vite luan në violinë. Ajo ka mbajtur një koncert recital të sajin ndërkohë ka marr pjesë në shumë koncerte brenda dhe jashtë vendit, ku më të rëndësishmin e konsideron koncertin e saj në Beograd në një konkurs muzikor për violinë. Hana dëshiron që në të ardhmen t’i përkushtohet këtij profesioni akoma më tepër, por nuk e përjashton mundësinë që të jetë edhe një mësuese violine.

Përveç violinës Hana merret edhe me përpunimin e videove të ndryshme, të cilat i realizon në studion e babait të saj.

Shpërndaj me

Loading...