fbpx

Në Harbin, kryeqendra e provincës Heilongjiang në Kinën Verilindore është ndërtuar një shtëpi akulli. Qytetarë të shumtë kuriozë por dhe të joshur nga ushqimi kanë zgjedhur të hanë aty. Ata ulen në karrige akulli dhe hanë hotpot në tavolinë prej akulli. Kjo përvojë e veçantë e ngrënies së hotpotit në këtë dimër të ftohtë ka tërhequr shumë qytetarë.

Alsat

Shpërndaj me

Loading...