Hëna ishte natën e kaluar në pikën më të afërt të orbitës së saj rreth tokës. Një superhënë e shndritshme është parë në qiell nga të apasionuarit pas astrologjisë. Sipas astrologëve hëna duket nga toka në përmasa rreth 14 për qind më e madhe sesa hëna e plotë që shohim çdo muaj. Të tillë hënën nuk do ta shohim edhe për 7 vjet të tjerë thonë astrologët, dhe pse sateliti natyror i tokës ka rezervuar edhe në muajin mars një shfaqje të fundit, por jo kaq afër tokës sa që ishte një natë më parë.

Shpërndaj me

Loading...