Qeveria do të merr vendim për masa autonome që të lirohen nga detyrimet doganore lëndët e para për qëllime mjekësore, njoftoi drejtori i Administratës Doganore, Gjoko Tanasoski.

“Prej detyrimeve doganore do të përjashtohen dezinfektuesit, maskat ​​mbrojtëse dhe doreza, syzet dhe pajisjet e tjera mbrojtëse”, tha Tanasoski, duke shtuar  se do të ketë lehtësim të procedurës doganore për furnizimin me alkool etilik.

Shpërndaj me

Loading...