fbpx

Të flesh gjumë pranë luanëve e tigrave është diçka që ndoshta mund të ndodhë në vende si Afrika e Azia, por një kompani hotelesh ka vendosur ta sjellë këtë përvojë brenda në Britani.

Hoteli Port Lympne në Kent ka banesa me 5 yje, dhe janë në mes të një parku safari.

Klientët mund të zgjedhin kabina që janë pranë kafshëve të egra si luanët, tigrat, ujqit e arinjtë.

Kjo do të thotë që ata mund të hanë, të flenë e të bëjnë banjë vetëm pak centimetra larg kafshëve, gjë që mundësohet nga dritaret e mëdha.

Shpërndaj me

Loading...