Hoxha i Porojit, Maksut Abazi, i cili njihet për qëndrimin e tij për respektim maksimal të masave, duke mos hapur xhamitë as kur BFI-ja bëri thirrje për diçka të tilla, tha se ka kërkuar nga banorët që të mos hapin dyert për ngushëllime, kur ata kanë pasur raste vdekje. Ai thotë se vet Zoti i ka thënë të dërguarit të tij Muhamedit a.s, që të konsultohet me personat kompetent, në rastet kur është shfaqur ndonjë sëmundje. Imami i Porojit thotë se qytetarët nuk duhet të dyshojnë se virusi nuk ekziston. Ndërsa duke komentuar momentin kur Sulejman Rexhpi pak ditë më parë e shpalli virusin të vdekur, ai thotë se nuk duhen thënë fjalë të pamenduara dhe se diçka të tillë mund ta thonë vetëm ekspertët e shëndetësisë.

Shpërndaj me

Loading...