Khloe Kardashian nisi vitin 2019 jo me lajme të mira kur mori vesh nga mediat që i dashuri i saj Tristian Thomson e tradhëtoi me shoqen e ngushtë të motrës së saj, Kylie Jenner. Edhe pse kanë kaluar disa muaj nga kjo ngjarje e bujshme Tristian është munduar që të rikthejë të dashurën e tij duke deklaruar se vazhdon ta dojë nënën e vajzës së tij. Në episodin e rradhës së familjes Kardashian, dalin pamje ku Tristian i ka blerë qafore me diamant dhe dhurata tjera të shtrenjta por Khloe Kardashian ka pranuar të qëndrojnë bashkë me të vetëm prej vajzës së tyre dhe jo ti rikthehet historisë së dashurisë me partnerin tradhtar.

Shpërndaj me

Loading...