fbpx

Në fillim të këtij viti familja Kardashian u përfshi në një skandal, për të cilin besojmë se keni dëgjuar të paktën një herë. Babai i fëmijës së Khloe u kap duke flituar dhe duke u puthur me shoqen e ngushtë të Kylie-t, Jordyn Ëoods. Kjo gjë ndodhi pak ditë para se Khloe të sillte në jetë vajzën e saj, True. Pas kësaj, Khloe dhe Tristan u ndanë, si dhe marrëdhënia e Jordy-n me Khloe-n dhe Kylie-n u prish.

Por, rreth një vit pas gjithë kësaj, Khloe ka arritur ta falë Jordyn. Në një postim në rrjetet sociale, Khloe ka bërë një shkrim të gjatë, ku thekson se i ka falur të gjithë njerëzit që e kanë lënduar, pasi jeta është e shkurtër dhe nuk ia vlen të mbash inate. Në një postim pasues, ajo sqaron se postimi është për Jordyn dhe për të gjithë njerëzit që e kanë lënduar.

Shpërndaj me

Loading...