fbpx

Tejas Sidnal është një arkitekt nga India që beson se njerëzit në profesionin e tij kanë përgjegjësi për të hequr qafe ndotjen e ajrit në botë. Kjo është arsyeja pse ai themeloi Carbon Craft Design, një kompani në Mumbai që rrit nivelet e karbonit në materialet e ndërtimit. Sidnal tregon se si kompania e tij po bën pllaka të mrekullueshme, të punuar me dorë nga emetimet e karbonit. Procesi përfshin një përzierje të teknologjisë moderne që kap emetimet e karbonit dhe teknikat tradicionale të bërjes së pllakave që datojnë prej 200 vitesh.

Shpërndaj me

Loading...