fbpx

Një çift italian kanë treguar se asnjëherë nuk është vonë për të kurorëzuar një martesë me personin e zemërës. Dëshmia më e qartë e të gjithë kësaj është çifti italian, Mario Gigli dhe Maria Canu, të cilët kurorëzuan dashurinë pas 50 vitesh fejesë.

Mario sapo kishte lënë pas një martesë, ndërsa ajo 20 vite më e re me origjinë sarde, u takuan në Milano në 1972, ku Maria ishte shërbyese, dhe ranë në dashuri dhe pas 50 vites të fejuar kanë vendosur që më në fund të ndërmarrin hapin më të madh në jetën e tyre atë të martesës.

 

Shpërndaj me

Loading...