Çdo individ që plotëson kushtet për të marrë një kupon veror në Maqedoni, mund të marrë ndihmën e shpallur qeveritare në vlerë prej 6 000 denarëve, plus 3 000 denarë pagese, pavarësisht nëse janë anëtarë të së njëjtës familje, tha kreu i Agjencisë për Mbështetje dhe promovimin e turizmit, Ljupco Janevski, në paraqitjen e tij të sotme në “Magazinën Ekonomike” në Alsat. Siç tha ai, kuponat në vlerë prej 6 000 denarëve, mund të përdoren vetëm në objektet e akomodimit të kategorizuara dhe hotelet.

 

Shpërndaj me

Loading...