Në vitin 2016 aktori i famshëm amerikan, Johnny Deep ka marrë një telefonatë kërcënuese nga babai i isht partneres së tij Amber Heard, me të cilën janë në proçes divorci për disa vite. Dyshja nuk u nda paqësisht me njëri tjetrin dhe proçesi 50 milion dollarësh vazhdon ende me akuza dhe kundër akuza të njëri-tjetrit.

Pikërisht ky kërcenim nga babai i aktores ka dalë në dritë falë këtij proçesi ku Deep ka kërkuar që ish gruaja e tij të paguajë faturat e makinës së prishur, ndërkohë që për babain e saj këto kërkesa kanë qënë të papranueshme duke e telefonuar ish dhëndrrin e tij për ta kërcënuar me jetë.

Gjyqi më i shtrenjtë dhe më i famshëm i këtyre viteve të fundit duket se nuk arrin që të gjejë një zgjedhje paqësore mes dyshes së aktorëve.

Shpërndaj me

Loading...