fbpx

Me non-pejperin Franca dëshiron të justifikojë besueshmërinë e bllokadës për Maqedoninë dhe Shqipërinë dhe të tregojë konstruktivitet drejt gjithë procesit, thotë Malinka Jordanova nga Instituti i Politikave Evropiane. Sidoqoftë, sipas saj, non-pejperi nuk ofron asgjë të re në procesin e bisedimeve. Ajo thotë se ky propozim në vend të 35 kapitujve, do të hapeshin 7 faza, që mund të jenë njëjtë të komplikuar për t’u zbatuar sa edhe kapitujt, por do të thonë më pak faza, kur një shtet do të mund të vinte veto.

 

Shpërndaj me

Loading...