Ish-kreu i PSP, Katica Janeva, gjatë paraqitjes së sotme në Zyrën e Kontrollit Shtetëror (PSP) hoqi të brendshme, për këtë asaj i është shqiptuar edhe një masë kundërvajtëse dhe një gjobë nga ana e policisë për shkak të sjelljes.

Ajo u thirr për të inspektuar dokumentacionin për rastin e shpërblimeve të larta që u shpërndanë në ish-PSP.

 

Shpërndaj me

Loading...