fbpx

Shpeshherë ndodh që në rrjetet sociale të ketë propozime nga më të ndryshmet dhe diçka e çuditshme i ka ndodhur edhe Mateusit. Mateous Frroku, këngëtari nga Shqipëria është pyetur nga gazetarja për propozimin më të çuditshëm që ka marrë dhe këngëtari ka rrëfyer: “Foto, pa tekst vetëm foto”- duke nënkuptuar se në mesazhet e tij ka ardhur një foto nudo.

Pas kësaj përgjigje, Mateusi ka kërkuar të kalojë në pyetjen tjetër, duke mos dashur të flasë më tepër për këtë temë.

Shpërndaj me

Loading...