Kompozitori dhe këngëtari amerikan Kid Rock ka sulmuar prezantuesen dhe manjaten e mediave amerikane Oprah Winfrey. Ai ka përdorur edhe fjalë të pista drejtuar prezantueses amerikane duke thënë se ajo u bën lavazh truri grave. Fansat janë shprehur se këngëtari mund të ketë qënë nën ndikimin e alkoholit mirëpo ai përsëriti qëndrimin se Oprah në gjithë emisionet e saj thotë ‘’unë thjesht dua të bëj që gratë të besojnë në këtë dreq gjëje’’ dhe kështu ju bën lavazh truri.

Nga ana e Oprah ende nuk ka një reagim, ndërkohë që Kid Rock ka mohuar akuzat se ai është duke e sulmuar në baza rraciste.

Shpërndaj me

Loading...