Kompania më e përfolur në dy ditët e fundit, Tikss.app, që bënë shitjen e biletave për ndeshjen Kosova – Anglia, ka dalë me njoftim të ri.

Tiks.app ka akuzuar personat që kanë sulmuar faqen e tyre, si dhe mediat për akuza.

Sipas tyre, për kohën e daljes në shitje të biletave të mbetura, do të njoftohen tifozët gjatë ditës, pas konsultimeve me FFK dhe Policinë e Kosovës.

Shpërndaj me

Loading...