fbpx

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata, kumtoi LAMM.

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar. Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga LAMM rekomandojnë shpejtësi të përshtatur të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur në komunikacion dhe drejtim jashtëzakonisht të kujdesshëm të automjeteve, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ka mundësi për paraqitje të shembjes së gurëve. Kjo ka të bëjë me akset rrugore “Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Shpërndaj me

Loading...