Darko Bulioski ishte i ftuar në emisionin e mëngjesit për të folur rreth konferencës digjitale. Të gjithë të interesuarit në sektorin e marketingut, studentë por edhe kompani të ndryshme do të bëhen bashkë më 15 Nëntor, në këtë konferencë për të folur rreth mundësive të reja se si të zhvillojnë marketingun dixhital dhe hapat që mund të ndërrmarin më tej.

E realizuar për 8 vite kjo konferencë sjell emrat më të njohur në këtë fushë, për t’ju mësuar të gjithë pjesëmarrësve për metoda të reja sesi puna e tyre të jetë më afër me publikun në mënyrën elektronike.

Për më tepër ndiqeni videon në vazhdim:

Shpërndaj me

Loading...