Kristian Vud, i vetmi basketbollist i Detroit Pistons që dihet se ka kontraktuar virusin, sipas agjentit të tij, Adam Pensak. “ndjehet mirë dhe është shëruar plotësisht. Vud është një nga 10 lojtarët e NBA që dihet se ka testuar pozitiv për” COVID-19”.  Ndeshja e fundit me Pistons ishte më 11 mars, natën që NBA pezulloi sezonin për shkak të pandemisë së “COVID 19”. Ndërkohë testi pozitiv i Kristian Vudit ishte raportuar më 14 mars. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit, koha mesatare e rimëkëmbjes për raste të buta të “COVID-19” është rreth dy javë, ndërsa 3 deri në gjashtë javë për raste të rënda ose ata kritike.

Shpërndaj me

Loading...