Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) do të publikoj sot çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata ndërsa do të vlejnë deri në javën e ardhshme.

Përkujtojmë se javën e kaluar çmimet për Euro Super BS 95 dhe Euro Super BS 98 u rritën për gjysmë denari, ndërsa Euro Dizeli u lirua për një denarë.

Shpërndaj me

Loading...