Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot pritet të publikojë çmimet e reja të derivateve të naftës që do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Vendimi i fundit i KRRE-së solli ulje drastike të çmimeve të derivateve të naftës, ku kishte ulje rekorde të çmimit të benzinës për 7.5 denarë dhe të dizeli për 6 denarë.

Çmimet aktuale të derivateve janë: Eurosuper BS-95  54.5 denarë për litër, Eurosuper BS-98  56.5 denarë, dhe Eurodizeli  48.5 denarë për litër.

Shpërndaj me

Loading...