Këngëtarja shqiptare Rita Ora ka treguar se sa ishte fëmijë ishte djegur nga rrezet e diellit. Për t’i dalë në ndihmë, nëna e saj Vera e ka lyer me krem kundër djegies. Rita ka postuar një fotografi në rrjetin “Instagram” nga ky moment, ndërsa në përshkrimin e fotografisë ka porositur fëmijët që të kenë kujdes nga djegia në diell dhe i ka porositur ata që të përdorin krem. Këngëtarja Ora, ka treguar gjithashtu edhe se po i mungon nëna.

Shpërndaj me

Loading...