Pasuria e Kylie Jenner sa vjen e shtohet dita ditës. Ylli I Instagramit dhe një nga ndikueset më të mëdha në botë shitit gjysmat e aksioneve të kompanisë së saj Kylie Cosmetics duke i siguruar asaj edhe 600 milion dollarë të tjera në llogarinë e majme.

Pavarësisht se shiti gjysmat e aksioneve të kompanisë ndaj një tjetër kompanie produktesh bukurie Coty, Kylie do të vazhdojë të kujdeset për pjesën e imazhit dhe drejtimin artistik të kompanisë.

Synimi i Kylie dhe kompanisë Coty është që ta fuqizojnë akoma më tepër kompaninë jo vetëm në pjesën e make up-it por edhe tek parfumet dhe tek produktet tjera.

Shpërndaj me

Loading...