Në tetor, Loredana bëri të ditur lajmin se është ndarë nda partneri i saj reperi Mozzik.

Me në të një postimi të gjatë në Instagram ajo sqaroi gjithçka për lidhjen e saj.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të një vajze me emrin Hana, e cila tani qëndron shumicën e kohës me Loredanën.

Mirëpo Loredana me një intervistë të fundit ka bërë të ditur se dëshiron edhe tre fëmijë tjerë.

“E di çka do të thotë të kesh një fëmijë” – thotë ajo në një intervistë në Instagram. “Për mua nuk ka asgjë më të rëndësishme në botë se vajza ime.”

Pastaj ajo thotë “Dua të kem të paktën katër fëmijë. I dua ata. Janë kuptimi i jetës.”

Nëse kjo do realizohet Hana e vogël do të rritët në një familje të madhe me shumë vëllezër e motra, ashtu si e ëma. /Prive

View this post on Instagram

@hanaaliu

A post shared by Loredana (@loredana) on

Shpërndaj me

Loading...