‘Hustlers’ është filmi më i fundit nga Jennifer Lopez që solli këngëtaren si aktore dhe producente e filmit, por ajo nuk fitoi as edhe një dollar. Në një intervistë për GQ, Jennifer u shpreh se e bëri për qejf atë rol pasi i pëlqeu fakti që i gjithë stafi i filmit ishte i përbërë nga gra. Duke filluar nga regjia, skenari producenti dhe pjesa tjetër e ekipit.

Ajo u shpreh e lumtur që më në fund në botën e Hollywoodit filmat bëhen nga syte e grave. Por Jennifer Lopez nuk është se doli dhe shumë thatë nga ky film pasi ajo ka fituar si producente e filmit përshkak të angazhimit të saj në ideja dhe gjithë realizimit të këtij projekti.

Shpërndaj me

Loading...