„Lucky days” prej 28-31.10.2019 në „Neptun” – zbritje të mëdha! Këto “ditët e lumtura” për konsumatorët, do t’ju mundëson përshtatje – edhe të blerjes edhe zë lirimit, dhe deri në 60 këste me kredi.

Konsumatorët në „Neptun” mund që të kërkojnë më shumë zgjedhje të: televizorëve, frigoriferëve, lavatriçeve, pianurë, furrë, maçina të tharjes, laptopë dhe tablet, telefonave celularë, paisjeve të vogla të amvisërisë dhe pajisjeve të kujdesit dhe bukurisë të brendeve: Beko, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple, Grundig, Elektrolux, Candy, Asus, Acer, Lenovo, Fuego, Bosch, Tefal, Rowenta dhe shumë të tjera.

„Neptun” ka edhe shumë fusha të tjera të shërbimeve për konsumatorët e tyre sikurse: lojaliti programi, instant kredi, garancionet shtesë, premium dërgesa, shitje online, aplikacioni celularë për online shoping, kartela kreditore dhe keshbek kartela e haPPy MasterCard.

Oferta gjithëpërfshirëse për “Lucky Days”, mundet që të shfletohet në https://www.neptun.mk/

Në fillim të këtij muaji „Neptun” hapi shitoren e re PREMIUM në Karposh „Skopje CityMall”. Shitorja e re është koncept më bashkëkohorë të shitjes me pakicë, që konsumatorëve iu mundëson përvojë të re të premium blerjes. Koncepti i ri PREMIUM është i përmbajtur me zona për të gjitha shijet dhe kërkesat. Ju ftojmë që edhe ju të jenë pjesë e PREMIUM konceptit në shitoren e re të „Neptun”.

„Neptun” si gjigand i shitjes me pakicë dhe rrjetë i distribuimit në tërë Maqedoninë të pajisjeve të amvisërisë, pajisjet e ngrohjes dhe ftohjes, televizorëve, pajisjeve gaming, telefonave celularë dhe të gjithë pajisjet e IT fushës. Në tregun e Maqedonisë është prezentë gati 21 vite, në 21 qytete dhe me 25 pika të shitjes gjithashtu edhe me 80 partnerë të shitjes me shumicë, me brendet të portofolios sikurse Beko, LG, Samsung, Sony, Apple, Philips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego dhe shumë të tjerë. „Neptun” është i pozicionuar si lider absolutë në tregun e shtetit”.

Shpërndaj me

Loading...