Lumturia e fundit? Pa internet! Për të mirën e të gjithëve!

Për shembull, nëse nuk e përdorni telefonin celular në restorant, ëmbëlsira është falas në zinxhirët e restoranteve ”Le Pain Quotidien” në SHBA.

Në disa hotele luksoze si ”Mandarin Oriental” në Nju Jork, ju mund të kërkoni shërbimin ”pa wi-fi” ose të depozitoni celularët në hyrje dhe në dalje ju kthehen të pastër dhe të shkëlqyeshëm.

Gjithashtu mund të provohen edhe aplikacione të reja për smartfonët që ngadalësojnë linjën ose të  kalohet në telefonat e vjetër (telefonat pa lidhje interneti), ndërsa e aplikojnë gjithnjë e më shumë menaxherët dhe pasanikët londinezë.

Aspak internet, asnjë media sociale, asnjë ndjekës.

Një luks i ri për ata persona që nuk duan të jenë gjithmonë të disponueshëm dhe po kërkojnë relaksim të ri, meditim, marrëdhënie me njerëzit, shëtitje në natyrë si burim lumturie dhe paqeje.

Shpërndaj me

Loading...