fbpx

Ministri i Shoqërisë Informatike, Damajn Mançevski, i ftuar në emisionin “Magazine Ekonomike”, në Alsat, tha se përveç ekipeve kujdestare dhe punonjësve që kujdesen në luftën kundër koronavirusit në vend, gjatë orëve policore mund të lëvizin edhe ata që punojnë me turne, si bukëpjekësit dhe shërbimet funerale. Por këto kategori punëtorësh kanë të drejtë të lëvizin gjatë orëve policore vetëm për të shkuar dhe për t’u kthyer nga vendi i punës.

Shpërndaj me

Loading...