Shtëpia e Futbolli të Evropës për herë të dytë anuloi sfidat e balotazhit nga Liga e Kombëve, mes të cilave edhe përballja mes Maqedonisë dhe Kosovës, për shkak të pandemisë “Covid 19”.

Përballja e caktuar për 26 mars, e pastaj më 4 qershor, tani më do të prolongohet për terminin e parë në muajin në shtator, mes dative 3 dhe 8 shtator.

Ndërkohë UEFA do ti jep përparësi kampionateve futbollistike të mbyllen brenda muajit maj dhe qershor.

Vazhdimi i Ligës së Kampionëve dhe Ligës Evropa, me vendimin e ri, do të jetë në muajin korrik dhe gusht.

Mbetet vetëm dilema se a do të zhvillohen në qytetet e caktuara më parë, në Stamboll të Turqisë, finalja e Kampionëve dhe në Gdanjsk të Polonisë, finalja e Ligës Evropa.

Shpërndaj me

Loading...