Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në fushën e energjetikës. Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot do të presë një delegacion të Republikës së Kosovës të kryesuar nga ministri i Ekonomisë dhe Zhvillimit Lavrdin Luka ku do të nënshkruajnë një sërë kontratash në fushën e energjetikës.

Shpërndaj me

Loading...