Meghan solli në jetë të voglin Archie Harrison, ndërsa 1 muaj pas lindjes së tij dëshirojnë sërish një tjetër fëmijë. Mediat e huaja shkruajnë se pas shkëputjes nga familja mbretërore ata janë gati të sjellin në jetë fëmijën e tyre të dytë.

Sipas “Us Weekly”, çifti do të nisë “punë” sa më shpejt të jetë e mundur, sigurisht pasi kjo situatë e vështirë të ketë përfunduar.

Ata duan një familje të madhe me shumë fëmijë dhe nuk kanë shumë kohë për të humbur.

Çifti aktualisht po jeton në SHBA aty ku po përpiqen të krijojnë një jetë të re larg vëmendjes mediatike dhe familjes mbretërore.

Shpërndaj me

Loading...