Remzi Memedi thekson se ASH po konsultohet më faktorin ndërkombëtarë, me ekspertë të brendshëm dhe të jashtëm rreth ndryshimeve apo hutisë që u krijua rreth Ligjit për Prokurorinë për të vendosur nëse do ta mbështesin ose jo të njëjtin.

Shpërndaj me

Loading...