fbpx

Deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti pranoi përplasjet e brendshme në BDI. Mexhiti konfirmoi se nuk është dakord me disa propozime të partisë për ndarjen e resoreve në Qeverinë e re, por se do ta votojë Qeverinë e re duke i thënë paraprakisht vërejtjet që ka.

Në lidhje me: Ademi: Nuk ka pasur dhe nuk ka dallime brenda BDI-së

Mexhiti tha se nuk do të ketë ndryshime në ndarjen e resoreve dhe se propozimi për Qeverinë e re do të dorëzohet në Kuvend brenda javës.

Shpërndaj me

Loading...