fbpx

Johnny Depp është duke punuar mbi një shfaqje muzikore, e cila do të ndërtohet bazuar në historinë e jetës së Michael Jackson. Projekti do të nisë më 25 janar, në Los Angelos.

Krijuar nga Julian Nitzburg, “For the Love of a Glove”, do të jetë një shfaqje muzikore, e cila do të bazohet në biografinë e mbretit të popit, kryesisht mbi dorezat e tij, ku aludohet se këngëtari i mbante për të mbuluar shenjat që kishte ‘pësuar’, gjatë abuzimeve fizike. Pikërisht për këtë arsye po krijohet edhe ky ‘film’.

“Unë jam i njohur për realizimin e shumë biografive. Për këtë, një rrjet i rëndësishëm kinematografik më kërkoi mua që të shkruaja një film për Jakson. Ky i fundi, jo si zakonisht, do të fokusohej tek abuzimi i fëmijëve, por pyetja që më lindi menjëherë ishte se si do arrija t’i merrja raportet për këta fëmijë”.- tha Nitzburg.

Të krijosh një film mbi abuzimet seksuale tek fëmijët, nga Jakson, do të ishte diçka jo e këndëshme për syrin dhe do të kishte shumë paragjykime. Kjo ishte edhe arsyeja përse Nitzburg, propozoi të krijoj një shfaqje muzikore, e cila do të prodhohet nga “Depp Infinitum Nihil production company”.

Milchel Jackson i njohur ndryshe si ‘Mbreti i Pop-it’, pas vdekjes së tij është përfolur për shumë histori të paditura më parë. Duke filluar që nga mënyra e vdekjes, ku mjeku i tij u akuza për vrasjen e këngëtarit, deri tëk fjalët që ai ishte një pedofil i paskrupullt. Të gjithë e kemi njohur këngëtarin vetëm në formën e aritstit dhe e kemi adhuruar, prandaj shumë fansa nuk i kanë pranuar këto ‘fakte’.

Shpërndaj me

Loading...