“Ajo që gjatë gjithë kohës thoshte Zaevi se ky vit do të jetë vit ekonomik, ndodhi e kundërta ishte vit i fiaskos në ekonomi, kemi shënuar regres, sipas Bankës Botërore në vend që vendi të shkoj para shkon prapa. Kjo është regres për shtat vende. Maqedonia ka rënie në të gjithë indikatorët dhe do të na kthej pas për 10 vite”, tha Hristijan Micksoki, kryetar i VMRO-DPMNE-së.

Shpërndaj me

Loading...