fbpx

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski para banorëve të Gazi Babës ka deklaruar, se programi i kësaj partie ofron mijëra projekte që do të rrisin pagat dhe pensionet, që të ulet tatimi në 8%. Sipas Mickovskit programi për ripërtëritje garanton miliona euro investime të huaja.

“Si të vijmë deri në rrogë më të lartë për 25% në një mandat, si ti rrisim pensionet për 20 % në një mandat dhe do të kthejmë ligjin me të cilin pensionet dy herë në vit rriten. Si të vijmë deri në 1000 kilometra rrugë të reja dhe të ri konstruktuara lokale dhe rajonale”, deklaroi Hristijan Mickovski, VMRO-DPMNE.

Shpërndaj me

Loading...