Автомобил паднал во реката Вардар во близина на пешачкиот мост кај болницата Аџибадем Систина.

Акцијата за извлекување на возилото е во тек, а не се знае дали во него има патници и каква е нивната состојба.

Наскоро повеќе…

 

Shpërndaj me

Loading...